Tom&Co breidt zijn netwerk uit tot 150 vestigingen

Twee Amiland- winkels overgenomen in regio Rijsel

Op donderdag 6 april opent Tom&Co, specialist in voeding en toebehoren voor huisdieren, twee nieuwe winkels in Englos en Faches-Thumesnil in de regio rond Lille. De overname van deze twee filialen – voordien in handen van dierenspeciaalzaak Amiland – brengt het totale aantal op 18 in Frankrijk. Deze uitbreiding beantwoordt alvast aan de groeiambities van Tom&Co in Frankrijk. Tom&Co telt 130 verkooppunten in België, 2 in Luxemburg en vanaf vandaag 18 in Frankrijk.

De Amiland-winkels, met elk een oppervlakte van meer dan 1.000 m², openen vanaf vandaag onder de naam Tom&Co. Beide verkooppunten zijn gevestigd in de Auchan-shoppingcenters van Faches-Thumesnil en Englos: een ideale, gemakkelijk bereikbare locatie, die deze gekende dierenspeciaalzaak de best mogelijke visibiliteit geeft. “De opening van deze vestigingen maakt deel uit van onze groeistrategie in Frankrijk. Ze zijn de perfecte aanvulling op de reeds bestaande winkels in Nord-Pas-de-Calais (Flers-en-Escrebieux, Petite foret, Bruay-la-Buissière, Bergues, Hazebroeck). Binnenkort openen we winkels in Leers en Roncq”, verklaart Grégory Vroninks, Head of France bij Tom&Co.

Deze twee nieuwe verkooppunten werden omgevormd en aangepast aan het merk Tom&Co. De verscheidene diensten Tom&Beauty, Tom&Wash en Tom&Care die eigen zijn aan het merk, worden als volgende geïntegreerd. De 21 werknemers die hun job uitoefenden in de Amiland-filialen blijven ter beschikking van de dieren en hun baasjes, maar dan nu onder de vlag van Tom&Co. 

De nieuwe winkels in Englos en Faches-Thumesnil zijn huisdiervriendelijke plaatsen, waar zowel baasje als huisdier zich thuis voelen. Dankzij deze uitbreiding staat Tom&Co nog dichter bij de klant. Hij vindt er een uitgebreid gamma aan eigen merken en een assortiment van bijna 7000 aantrekkelijke producten en innovatieve toebehoren aan de beste prijs. Hiernaast worden ook een uitstekende service en juridisch advies aangeboden voor elk budget. Het welzijn van ieder huisdier staat daarbij telkens centraal.

 

Voor meer informatie over Tom&Co

Volg Tom&Co op Facebook

 

Contacteer ons
Colienne de Roovere Marketing & Communication Manager, Tom&Co
François Gehot Project Manager, Two cents
Colienne de Roovere Marketing & Communication Manager, Tom&Co
François Gehot Project Manager, Two cents
Over Tom&Co

Met 26 jaar ervaring in België is dierenspeciaalzaak Tom&Co marktleider in zijn segment. Hij is Belgische marktleider in gespecialiseerde dierenproducten en in opmars op de Franse markt. Tom&Co levert het hele jaar door producten die het comfort van huisdieren en hun baasjes verzekeren: voeding, verzorgingsproducten en accessoires. Voor eender welk budget kan de klant zijn huisdier verwennen, met altijd de beste kwaliteitsgarantie: voeding in bulk, discountmerken en merken van premiumkwaliteit. Tom&Co zet gezelschapsdieren en hun baasjes in de schijnwerpers op hun website (www.tomandco.be) en op haar Facebookpagina (www.facebook.com).Tom&Co
Aniserco NV
Klantendienst Tom&Co
Zoning 4 - Broekooi 120 - Building A
B-1730 Asse